Voor ieder technisch knelpunt bedenken wij een oplossing

Kennis

Door jarenlange ervaring bezitten onze monteurs genoeg kennis voor ieder technisch knelpunt

Gecertificeerd

De monteurs en ons bedrijf zijn VA-keur gecertificeerd en wordt jaarlijks geauditeerd

Garantie

Door de hoge kwaliteit en de verschillende partnerschappen kunt u rekenen op de juiste garanties

Persoonlijk

Binnen De Nieuwstad kent ieder vlak zijn eigen persoonlijke expert. Persoonlijk en tot uw dienst

Snel

Dankzij ons geautomatiseerde magazijn kunnen wij voorzien in zeer snelle service en levering

Mechanisatiebedrijf De Nieuwstad: Landbouw

Landbouwwerktuigen en tractoren occasions

Bent u opzoek naar tweedehands tractoren of werktuigen? Dan bent u bij Occasioncentrum Flevoland B.V. aan het juiste adres.

Het bedrijf is gespecialiseerd in verkoop van gebruikte tractoren en werktuigen. Momenteel wordt er verkocht naar ca. 45 landen. Het bedrijf is gevestigd in Marknesse.

Nieuws en acties uit de agrarische sector

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Onlangs afgeleverde landbouw machines

De Nieuwstad is al jaren een vertrouwd verkooppunt van diverse merken. Hier een overzicht van afgeleverde producten aan onze klanten.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Onlangs op één adres afgeleverd: Een LMB Doornbos elektrisch aangedreven 8 persoons wiedbed en een 9,20 meter #Treffler #wiedeg😀💪

Familie Schieman heeft al jaren ervaring met dit soort machines op hun #biologische bedrijf. Daarom wisten ze waar ze op moesten letten bij de aanschaf. Zo heeft het Doornbos #wiedbed een hoekverstelling van het bed. Afhankelijk van gewas en bedhoogte kan het bed meer of minder horizontaal worden afgesteld. Bij de Treffler wiedeg is voor een krabber achter de wielen gekozen die ook met veerdruk versteld kan worden.

Wij bedanken de familie Schieman voor de gunning en wensen hen enorm veel werkplezier met beide machines!😃 #lbafgeleverd
... Bekijk meerBekijk minder

💦👉 Omdat je aangemerkt wordt als #beregeningsspecialist komen er ook vragen voor de beregening van sportvelden en tuinen.

Door de droge periode was het nodig om snel te kunnen leveren. Uit ons mooie netwerk konden we snel beschikken over een haspel met 150 meter slang van 50 millimeter. Deze wordt aangesloten op het leidingwerk van de sportvelden en door de automatische afslag is er geen omkijken naar. Wij bedanken de klant voor de gunning en het vertrouwen🤝😀

#lbafgeleverd #ferbo #beregening
... Bekijk meerBekijk minder

💦👉 Omdat je aangemerkt wordt als #beregeningsspecialist komen er ook vragen voor de beregening van sportvelden en tuinen.Door de droge periode was het nodig om snel te kunnen leveren. Uit ons mooie netwerk konden we snel beschikken over een haspel met 150 meter slang van 50 millimeter. Deze wordt aangesloten op het leidingwerk van de sportvelden en door de automatische afslag is er geen omkijken naar. Wij bedanken de klant voor de gunning en het vertrouwen🤝😀#lbafgeleverd #ferbo #beregeningImage attachment

𝗔𝗙𝗟𝗘𝗩𝗘𝗥𝗜𝗡𝗚 💪 | Begin deze week hebben wij dit 8 persoons wiedbed afgeleverd aan Akkerbouwbedrijf Veenink. Het gaat om het nieuwe model die LMB Doornbos samen met Jan & Jur Veenink doorontwikkeld hebben.

Het elektrisch aangedreven wiedbed heeft een “hangend” frame voor de huif en bedden. Hiermee creëer je ontzettend veel ruimte😃. De twee aangedreven wielen hebben een grotere diameter gekregen. Ook voor de twee middelste bedden is er meer ruimte gecreëerd en de bedden zijn iets langer dan voorheen.

Daarnaast is ook aan het gemak gedacht. De bedieningskast is nu zelfs door het kleed heen uit te klappen, om zo op de kopakker te kunnen manoeuvreren. En als je denkt dat dat alles is.. Op de achterwielen is een platform gemaakt om een kist op te plaatsen voor tassen, jassen en andere voorwerpen😉.

Meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via www.nieuwstad.nl/contact #lbafgeleverd
... Bekijk meerBekijk minder

Laad meer

Alle bedrijfsbenodigdheden in één overzichtelijke winkel

U heeft laarzen nodig? Of een bezem, kinderspeelgoed, traptrekkers, reinigingsmiddelen of handgereedschap? Vrijwel alle artikelen die we onder de noemer ‘bedrijfsbenodigdheden’ kunnen scharen, zijn in onze overzichtelijke shop verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan gazonmaaiers (voor particulier en professional), bouten, moeren, afrastering,  veiligheidskleding,  tuingereedschappen… Kortom: voor bijna alles wat u op of rond het erf nodig heeft, kunt u in onze shop terecht.

Snel en eenvoudig onderdelen voor tuingereedschap bestellen?

Loonbedrijven, groenvoorzieningsbedrijven, hoveniers, boomkwekers, gemeentewerken, aannemers grondverzet en ondernemers in land- en tuinbouw hebben via De Nieuwstad toegang tot het grootste portal voor technische onderdelen binnen Europa. Want Kramp Online Service(KOS) biedt u het breedste assortiment technische onderdelen in Europa en heeft continue topaanbiedingen voor u in huis.

Magazijn met geautomatiseerd voorraadbeheer

In het geautomatiseerde magazijn zijn ruim 16.000 verschillende artikelen en onderdelen op voorraad. Met behulp  van barcode-techniek is het voorraadbeheer volledig afgestemd op de behoefte van de klanten. Vrijwel alle gangbare onderdelen zijn direct beschikbaar terwijl de minder courante onderdelen op afroep binnen 24 uur in huis zijn. Om het voorraadbeheer te optimaliseren hebben we directe lijnen met fabrikanten en leveranciers.

kwaliteit, service én persoonlijke aandacht

Heeft u een specifieke vraag? Bel met één van onze experts.

Ons leveringsprogramma

De Nieuwstad is al jaren een vertrouwd verkooppunt van diverse merken voor akkerbouwers, veehouders, loonwerkers, hoveniers en gemeenten.