Voor ieder technisch knelpunt bedenken wij een oplossing

Kennis

Door jarenlange ervaring bezitten onze monteurs genoeg kennis voor ieder technisch knelpunt

Gecertificeerd

De monteurs en ons bedrijf zijn VA-keur gecertificeerd en wordt jaarlijks geauditeerd

Garantie

Door de hoge kwaliteit en de verschillende partnerschappen kunt u rekenen op de juiste garanties

Persoonlijk

Binnen De Nieuwstad kent ieder vlak zijn eigen persoonlijke expert. Persoonlijk en tot uw dienst

Snel

Dankzij ons geautomatiseerde magazijn kunnen wij voorzien in zeer snelle service en levering

Mechanisatiebedrijf De Nieuwstad: Landbouw

Landbouwwerktuigen en tractoren occasions

Bent u opzoek naar tweedehands tractoren of werktuigen? Dan bent u bij Occasioncentrum Flevoland B.V. aan het juiste adres.

Het bedrijf is gespecialiseerd in verkoop van gebruikte tractoren en werktuigen. Momenteel wordt er verkocht naar ca. 45 landen. Het bedrijf is gevestigd in Marknesse.

Nieuws en acties uit de agrarische sector

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

WeeversNieuwstad is toonaangevend op het gebied van beregening. Met de regenhaspels van AP Machinebouw zijn we zelfs marktleider in Flevoland. Toch kijken we ook naar andere systemen, zoals druppel-irrigatie.

Druppel-irrigatie heeft veel voordelen:
• Optimale benutting van water: wind en verdamping spelen geen rol
• Kleine hoeveelheid water tegelijk houdt bodemvruchtbaarheid op peil
• Planten hebben minder stress
• Tegelijkertijd meststoffen toedienen mogelijk
• Werkt met lage druk en dus weinig energie
• Veel minder arbeidsintensief dan traditioneel beregenen
• Volledig te automatiseren en op afstand te bedienen

Wilt u meer weten over druppel-irrigatie neem dan gerust contact met ons op: www.nieuwstad.nl/contact/.

#lbnieuws
... Bekijk meerBekijk minder

WeeversNieuwstad is toonaangevend op het gebied van beregening. Met de regenhaspels van AP Machinebouw zijn we zelfs marktleider in Flevoland. Toch kijken we ook naar andere systemen, zoals druppel-irrigatie.Druppel-irrigatie heeft veel voordelen:
• Optimale benutting van water: wind en verdamping spelen geen rol
• Kleine hoeveelheid water tegelijk houdt bodemvruchtbaarheid op peil
• Planten hebben minder stress
• Tegelijkertijd meststoffen toedienen mogelijk
• Werkt met lage druk en dus weinig energie
• Veel minder arbeidsintensief dan traditioneel beregenen
• Volledig te automatiseren en op afstand te bedienenWilt u meer weten over druppel-irrigatie neem dan gerust contact met ons op: https://www.nieuwstad.nl/contact/.#lbnieuws

Heeft u de laatste tijd door het natte weer veel hoogte verschillen gezien in uw perceel? Op zoek naar een machine die u helpt om de juiste afwatering te krijgen, informeer dan bij ons naar een AP kilverbak. Deze machines zijn zeer degelijk! Geleverd met RDW goedkeuringscertificaat

#lbnieuws #AP #kilveren #uwdealerinflevoland
... Bekijk meerBekijk minder

Heeft u de laatste tijd door het natte weer veel hoogte verschillen gezien in uw perceel? Op zoek naar een machine die u helpt om de juiste afwatering te krijgen, informeer dan bij ons naar een AP kilverbak. Deze machines zijn zeer degelijk! Geleverd met RDW goedkeuringscertificaat#lbnieuws #AP #kilveren #uwdealerinflevoland

De Joskin Trans-CAP en Trans-SPACE kippers zijn veelzijdig, oersterk en veilig. Ideaal voor de veeleisende akkerbouwer en loonwerker. Beide standaard al rijk uitgerust maar daarnaast zijn nog veel opties en/of klantwensen bespreekbaar. Zo heeft u een kipper die perfect in uw bedrijfsplan past!

De Trans-CAP is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 10-18 ton en de Trans-SPACE 18-26 ton.

Unieke kenmerken van deze kippers:
✅ grote stuurhoek
✅ hoge stabiliteit
✅ veilig kippen
✅ hoog rijcomfort
✅ perfect conische laadbak
✅ 100% dichte klep

Voor meer informatie en mogelijkheden neemt u contact op met uw vertegenwoordiger:
Niels Eriks 06-51190405
Gerrit Spronk 06-53158033

Joskin – ongeëvenaard op het gebied van landbouwkippers en standaard 3 jaar garantie!

#lbnieuws
... Bekijk meerBekijk minder

De Joskin Trans-CAP en Trans-SPACE kippers zijn veelzijdig, oersterk en veilig. Ideaal voor de veeleisende akkerbouwer en loonwerker. Beide standaard al rijk uitgerust maar daarnaast zijn nog veel opties en/of klantwensen bespreekbaar. Zo heeft u een kipper die perfect in uw bedrijfsplan past!De Trans-CAP is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 10-18 ton en de Trans-SPACE 18-26 ton.Unieke kenmerken van deze kippers:
✅ grote stuurhoek
✅ hoge stabiliteit
✅ veilig kippen
✅ hoog rijcomfort
✅ perfect conische laadbak
✅ 100% dichte klepVoor meer informatie en mogelijkheden neemt u contact op met uw vertegenwoordiger:
Niels Eriks 06-51190405
Gerrit Spronk 06-53158033Joskin – ongeëvenaard op het gebied van landbouwkippers en standaard 3 jaar garantie!#lbnieuws

Onlangs afgeleverde landbouw machines

De Nieuwstad is al jaren een vertrouwd verkooppunt van diverse merken. Hier een overzicht van afgeleverde producten aan onze klanten.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

𝗔𝗙𝗟𝗘𝗩𝗘𝗥𝗜𝗡𝗚 💪 | Begin deze week hebben wij dit 8 persoons wiedbed afgeleverd aan Akkerbouwbedrijf Veenink. Het gaat om het nieuwe model die LMB Doornbos samen met Jan & Jur Veenink doorontwikkeld hebben.

Het elektrisch aangedreven wiedbed heeft een “hangend” frame voor de huif en bedden. Hiermee creëer je ontzettend veel ruimte😃. De twee aangedreven wielen hebben een grotere diameter gekregen. Ook voor de twee middelste bedden is er meer ruimte gecreëerd en de bedden zijn iets langer dan voorheen.

Daarnaast is ook aan het gemak gedacht. De bedieningskast is nu zelfs door het kleed heen uit te klappen, om zo op de kopakker te kunnen manoeuvreren. En als je denkt dat dat alles is.. Op de achterwielen is een platform gemaakt om een kist op te plaatsen voor tassen, jassen en andere voorwerpen😉.

Meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via www.nieuwstad.nl/contact #lbafgeleverd
... Bekijk meerBekijk minder

💥💪 | 𝗛𝗮𝗿𝗱𝗶 𝗖𝗼𝗺𝗺𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗧𝘄𝗶𝗻 𝗙𝗼𝗿𝗰𝗲 𝗮𝗳𝗴𝗲𝗹𝗲𝘃𝗲𝗿𝗱!

Afgelopen maand hebben wij deze nieuwe Hardi Commander Twin Force afgeleverd. In Nederland is het type Commander Twin Force het meest verkochte model, en dat is niet voor niets😃👇

☑️Halvering van het watergebruik: 𝟭𝟬𝟬% meer capaciteit
☑️Optimale benutting van spuitbare uren
☑️Besparing op middelen
☑️𝟵𝟳,𝟱% driftreductie met een 𝟱𝟬% dop
☑️𝟵𝟵% driftreductie met een 𝟳𝟱% dop
☑️Op 50cm boomhoogte met doppen om de 50cm

De #Hardi #Commander #Twin #Force is de meest veilige keuze in aanschaf om de toekomt te waarborgen als het om regelgeving gaat. Benieuwd naar alle voordelen van deze spuit? Neem contact met ons op!📲

#lbafgeleverd
... Bekijk meerBekijk minder

Komende week leveren we een #Briggs #beregeningsboom af. De boom heeft een breedte van 46 meter en een werkbreedte van maximaal 66 meter↔️. Hoewel het altijd weer passen en meten is, is de opbouw ook nu weer goed gelukt. De gebruiker kan nu zeer gedoseerd een buitje maken💦👌.

De Briggs sproeibomen zijn gebouwd voor montage aan een beregeningshaspel. Het onderstel kan zowel symmetrisch als asymmetrisch worden uitgevoerd zodat deze sproeiboom voor bijna alle teelten toegankelijk is😀.

#lbafgeleverd
... Bekijk meerBekijk minder

Plaats een reactie op Facebook

Simone ten Cate-Drenth ik moest je hierin taggen 😋

Laad meer

Alle bedrijfsbenodigdheden in één overzichtelijke winkel

U heeft laarzen nodig? Of een bezem, kinderspeelgoed, traptrekkers, reinigingsmiddelen of handgereedschap? Vrijwel alle artikelen die we onder de noemer ‘bedrijfsbenodigdheden’ kunnen scharen, zijn in onze overzichtelijke shop verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan gazonmaaiers (voor particulier en professional), bouten, moeren, afrastering,  veiligheidskleding,  tuingereedschappen… Kortom: voor bijna alles wat u op of rond het erf nodig heeft, kunt u in onze shop terecht.

Snel en eenvoudig onderdelen voor tuingereedschap bestellen?

Loonbedrijven, groenvoorzieningsbedrijven, hoveniers, boomkwekers, gemeentewerken, aannemers grondverzet en ondernemers in land- en tuinbouw hebben via De Nieuwstad toegang tot het grootste portal voor technische onderdelen binnen Europa. Want Kramp Online Service(KOS) biedt u het breedste assortiment technische onderdelen in Europa en heeft continue topaanbiedingen voor u in huis.

Magazijn met geautomatiseerd voorraadbeheer

In het geautomatiseerde magazijn zijn ruim 16.000 verschillende artikelen en onderdelen op voorraad. Met behulp  van barcode-techniek is het voorraadbeheer volledig afgestemd op de behoefte van de klanten. Vrijwel alle gangbare onderdelen zijn direct beschikbaar terwijl de minder courante onderdelen op afroep binnen 24 uur in huis zijn. Om het voorraadbeheer te optimaliseren hebben we directe lijnen met fabrikanten en leveranciers.

kwaliteit, service én persoonlijke aandacht

Heeft u een specifieke vraag? Bel met één van onze experts.

Ons leveringsprogramma

De Nieuwstad is al jaren een vertrouwd verkooppunt van diverse merken voor akkerbouwers, veehouders, loonwerkers, hoveniers en gemeenten.