Voor ieder technisch knelpunt bedenken wij een oplossing

Over Mechanisatiebedrijf De Nieuwstad

In Lelystad is Mechanisatiebedrijf De Nieuwstad gevestigd. Waar in Marknesse zo goed als volledig de focus ligt op de landbouw, houdt de vestiging in Lelystad zich ook bezig met de afdeling Tuin & Park. Binnen deze afdeling worden zowel nieuwe machines verkocht, als onderhoudswerkzaamheden aan deze machines verricht. Wilt u meer weten over de merken die wij voeren? Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om te bekijken of en hoe ons aanbod overeenstemt met uw wensen. Bel of mail gerust, dan plannen wij een afspraak met u in.

Tractoren & landbouwwerktuigen van De Nieuwstad

Mechanisatiebedrijf De Nieuwstad is al jaren een vertrouwd verkooppunt van diverse merken voor professionele gebruikers van landbouwmachines en tractoren. De keuze voor de merken is gebaseerd op een aantal randvoorwaarden. De belangrijkste is dat een fabrikant toegevoegde waarde moet bieden door innovatie en duurzaamheid. Daarnaast moet het passen bij de moderne bedrijfsvoering in ons werkgebied. Het bedrijf heeft een aantal merken aan zich verbonden, waar Massey Ferguson binnen de landbouw als tractormerk de hoofdrol speelt.

Gazonmaaiers, hakselaars en andere Tuin & Park machines van De Nieuwstad

De Nieuwstad Tuin & Park heeft een breed leveringsprogramma zoals gazonmaaiers (voor particulier en professional), bouten, moeren, afrastering, veiligheidskleding, tuingereedschappen…

Kortom: voor bijna alles wat u op of rond het erf nodig heeft, kunt u bij De Nieuwstad Tuin & Park in Lelystad terecht. Of het nu gaat om het uitvoeren van een reparatie, het leveren van onderdelen, of het geven van een deskundig advies bij aankoop van een gereedschap of andere Tuin & Park benodigdheden, wij staan in onze winkel klaar om u van dienst te kunnen zijn. Binnen Tuin & Park zijn de merken Stihl, Toro, Husqvarna en Kubota sterk vertegenwoordigd.

Mechanisatiebedrijf De Nieuwstad is het adres voor nieuwe en gebruikte tractoren en landbouwmachines in de regio Lelystad, Dronten, Almere, Emmeloord, Noordoostpolder en Flevoland. Wij staan elke dag met onze medewerkers klaar om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

BedrijfsbrochureBedrijfsbrochure

Ons team

Directie/eigenaar
Tonny Weevers
06 53 493 992
weevers@weeversnieuwstad.nl

Directie/eigenaar
Rian Weevers
rian@weeversnieuwstad.nl

Directie/eigenaar
Rick Weevers
r.weevers@weeversnieuwstad.nl

Vertegenwoordiger Landbouw
Niels Eriks
06 51 190 405
n.eriks@weeversnieuwstad.nl

Vertegenwoordiger Landbouw
Gerrit Spronk
06 53 158 033
g.spronk@weeversnieuwstad.nl

Vertegenwoordiger Tuin en Park
Paul Maas
06 53 400 894
p.maas@weeversnieuwstad.nl