Mechanisatiebedrijf De Nieuwstad | Tuin & Park
Uw specialist in professionele uitrusting, gereedschappen en Tuin & Park artikelen

Kennis

Door jarenlange ervaring bezitten onze monteurs genoeg kennis voor ieder technisch knelpunt

Gecertificeerd

De monteurs en ons bedrijf zijn VA-keur gecertificeerd en wordt jaarlijks geauditeerd

Garantie

Door de hoge kwaliteit en de verschillende partnerschappen kunt u rekenen op de juiste garanties

Persoonlijk

Binnen De Nieuwstad kent ieder vlak zijn eigen persoonlijke expert. Persoonlijk en tot uw dienst

Snel

Dankzij ons geautomatiseerde magazijn kunnen wij voorzien in zeer snelle service en levering

Mechanisatiebedrijf De Nieuwstad: Tuin & Park

Onze ruim opgezette winkel en werkplaats  biedt u een zeer brede keus voor uw gazon, tuin en park

Bekijk assortimentBekijk assortiment Meer over onderhoudMeer over onderhoud

Laatste nieuws over tuinmachines en parkonderhoud

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Onlangs afgeleverde tuin & park machines

De Nieuwstad Tuin & Park is al jaren een vertrouwd verkooppunt van diverse merken voor zowel particulieren als professionele gebruikers van tuin en park machines.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Afgelopen week hebben wij een Yanmar SV08 graafmachine verkocht en een Weber VPR700 trilplaat afgeleverd aan een hovenier in Almere😀.

De 𝗪𝗲𝗯𝗲𝗿 𝗩𝗣𝗥𝟳𝟬𝟬 𝘁𝗿𝗶𝗹𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁 is speciaal ontworpen voor gevoelige bestrating/tegels. Deze machine rolt met uitzonderlijk gemak en zachtheid over de bestrating terwijl het verschuiven, barsten of afbrokkelen wordt voorkomen.

De 𝗬𝗮𝗻𝗺𝗮𝗿 𝗦𝗩𝟬𝟴 is een uitstekende machine die soepel en efficiënt werkt in verschillende werkomgevingen, zoals: tuinwerkzaamheden, bouwaanpassingen of het leggen van water- en rioolbuizen. Een kracht van deze machine is de uiterst kleine draaicirkel van 725 mm (2ft-5in).

Wij wensen onze klant veel werkplezier met deze mooie machines!💪

#tpafgeleverd #tuinenpark
... Bekijk meerBekijk minder

Afgelopen week hebben wij een Yanmar SV08 graafmachine verkocht en een Weber VPR700 trilplaat afgeleverd aan een hovenier in Almere😀.De 𝗪𝗲𝗯𝗲𝗿 𝗩𝗣𝗥𝟳𝟬𝟬 𝘁𝗿𝗶𝗹𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁 is speciaal ontworpen voor gevoelige bestrating/tegels. Deze machine rolt met uitzonderlijk gemak en zachtheid over de bestrating terwijl het verschuiven, barsten of afbrokkelen wordt voorkomen.De 𝗬𝗮𝗻𝗺𝗮𝗿 𝗦𝗩𝟬𝟴 is een uitstekende machine die soepel en efficiënt werkt in verschillende werkomgevingen, zoals: tuinwerkzaamheden, bouwaanpassingen of het leggen van water- en rioolbuizen. Een kracht van deze machine is de uiterst kleine draaicirkel van 725 mm (2ft-5in).Wij wensen onze klant veel werkplezier met deze mooie machines!💪#tpafgeleverd #tuinenparkImage attachment

Onze vertegenwoordiger Paul Maas van Tuin & Park heeft vorige week weer een aantal mooie Tuin & Park machines af mogen leveren. Wij wensen de gebruikers heel veel werkplezier met onderstaande machines!💪

🟩Nibbi Kam 13S
🟩Toro Z-Master 152cm met Turbo-Force maaidek
🟩Stihl grasmaaier RM655V
🟩Nimos Mug-ll 52-1010 borstelmachine
🟩Dibo ECN-M 400/16 SS 400 bar hogedrukreiniger
🟩Toro grasmaaier

Benieuwd naar ons aanbod Tuin & Park machines? Neem contact met ons op via www.nieuwstad.nl/tuin-en-park/ 😃

#tpafgeleverd #tuinenpark
... Bekijk meerBekijk minder

Onlangs afgeleverd bij akkerbouwer/pluimveehouder in oostelijk Flevoland een Dibo IBH-M 220/22 een enorm krachtige heetwater hogedrukreiniger die veelzijdig inzetbaar is voor dagelijkse intensieve reinigingsklussen. De kern van deze machine bestaat uit de door DiBO ontwikkelde 70 kW GreenBoiler. Een technologisch hoogstandje dat past bij deze alleskunner en dat zorgt voor een lage uitstoot van schadelijke uitlaatgassen en economisch brandstofverbruik (18% lager dan bij een conventionele branderketel). Werkdruk instelbaar van 30-220bar met een wateropbrengst van 240-1320 liter per uur.

Tevens hebben wij bij een pluimveehouder in de omgeving van Dronten een Dibo IBH-L 220/30 afgeleverd. Dit is de grote broer van de IBH-M serie. Deze machine heeft een 110kW Greenboiler voor een groot rendement (92%). Beide machines hebben een instelbare temperatuurwaard van 30 tot 150 graden.

Wilt u meer weten over deze alleskunner, neem dan contact op met Paul 06-53400894

#tpafgeleverd #mafgeleverd #dibo #reinigingsmachines
... Bekijk meerBekijk minder

Onlangs afgeleverd bij akkerbouwer/pluimveehouder in oostelijk Flevoland een Dibo IBH-M 220/22 een enorm krachtige heetwater hogedrukreiniger die veelzijdig inzetbaar is voor dagelijkse intensieve reinigingsklussen. De kern van deze machine bestaat uit de door DiBO ontwikkelde 70 kW GreenBoiler. Een technologisch hoogstandje dat past bij deze alleskunner en dat zorgt voor een lage uitstoot van schadelijke uitlaatgassen en economisch brandstofverbruik (18% lager dan bij een conventionele branderketel). Werkdruk instelbaar van 30-220bar met een wateropbrengst van 240-1320 liter per uur.Tevens hebben wij bij een pluimveehouder in de omgeving van Dronten een Dibo IBH-L 220/30 afgeleverd. Dit is de grote broer van de IBH-M serie. Deze machine heeft een 110kW Greenboiler voor een groot rendement (92%). Beide machines hebben een instelbare temperatuurwaard van 30 tot 150 graden.Wilt u meer weten over deze alleskunner, neem dan contact op met Paul 06-53400894#tpafgeleverd #mafgeleverd #dibo #reinigingsmachinesImage attachment
Laad meer

Alle bedrijfsbenodigdheden in één overzichtelijke winkel

U heeft laarzen nodig? Of een bezem, kinderspeelgoed, traptrekkers, reinigingsmiddelen of handgereedschap? Vrijwel alle artikelen die we onder de noemer ‘bedrijfsbenodigdheden’ kunnen scharen, zijn in onze overzichtelijke shop verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan gazonmaaiers (voor particulier en professional), bouten, moeren, afrastering,  veiligheidskleding,  tuingereedschappen… Kortom: voor bijna alles wat u op of rond het erf nodig heeft, kunt u in onze shop terecht.

Snel en eenvoudig onderdelen voor tuingereedschap bestellen?

Loonbedrijven, groenvoorzieningsbedrijven, hoveniers, boomkwekers, gemeentewerken, aannemers grondverzet en ondernemers in land- en tuinbouw hebben via De Nieuwstad toegang tot het grootste portal voor technische onderdelen binnen Europa. Want Kramp Online Service(KOS) biedt u het breedste assortiment technische onderdelen in Europa en heeft continue topaanbiedingen voor u in huis.

Magazijn met geautomatiseerd voorraadbeheer

In het geautomatiseerde magazijn zijn ruim 16.000 verschillende artikelen en onderdelen op voorraad. Met behulp  van barcode-techniek is het voorraadbeheer volledig afgestemd op de behoefte van de klanten. Vrijwel alle gangbare onderdelen zijn direct beschikbaar terwijl de minder courante onderdelen op afroep binnen 24 uur in huis zijn. Om het voorraadbeheer te optimaliseren hebben we directe lijnen met fabrikanten en leveranciers.

kwaliteit, service én persoonlijke aandacht

Heeft u een specifieke vraag? Bel met één van onze experts.

Ons leveringsprogramma

De Nieuwstad is al jaren een vertrouwd verkooppunt van diverse merken voor akkerbouwers, veehouders, loonwerkers, hoveniers en gemeenten.