Mechanisatiebedrijf De Nieuwstad | Tuin & Park | Showroom
Afgeleverde Tuin & Park machines
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Afgelopen week hebben wij een Yanmar SV08 graafmachine verkocht en een Weber VPR700 trilplaat afgeleverd aan een hovenier in Almere😀.

De 𝗪𝗲𝗯𝗲𝗿 𝗩𝗣𝗥𝟳𝟬𝟬 𝘁𝗿𝗶𝗹𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁 is speciaal ontworpen voor gevoelige bestrating/tegels. Deze machine rolt met uitzonderlijk gemak en zachtheid over de bestrating terwijl het verschuiven, barsten of afbrokkelen wordt voorkomen.

De 𝗬𝗮𝗻𝗺𝗮𝗿 𝗦𝗩𝟬𝟴 is een uitstekende machine die soepel en efficiënt werkt in verschillende werkomgevingen, zoals: tuinwerkzaamheden, bouwaanpassingen of het leggen van water- en rioolbuizen. Een kracht van deze machine is de uiterst kleine draaicirkel van 725 mm (2ft-5in).

Wij wensen onze klant veel werkplezier met deze mooie machines!💪

#tpafgeleverd #tuinenpark
... Bekijk meerBekijk minder

Afgelopen week hebben wij een Yanmar SV08 graafmachine verkocht en een Weber VPR700 trilplaat afgeleverd aan een hovenier in Almere😀.De 𝗪𝗲𝗯𝗲𝗿 𝗩𝗣𝗥𝟳𝟬𝟬 𝘁𝗿𝗶𝗹𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁 is speciaal ontworpen voor gevoelige bestrating/tegels. Deze machine rolt met uitzonderlijk gemak en zachtheid over de bestrating terwijl het verschuiven, barsten of afbrokkelen wordt voorkomen.De 𝗬𝗮𝗻𝗺𝗮𝗿 𝗦𝗩𝟬𝟴 is een uitstekende machine die soepel en efficiënt werkt in verschillende werkomgevingen, zoals: tuinwerkzaamheden, bouwaanpassingen of het leggen van water- en rioolbuizen. Een kracht van deze machine is de uiterst kleine draaicirkel van 725 mm (2ft-5in).Wij wensen onze klant veel werkplezier met deze mooie machines!💪#tpafgeleverd #tuinenparkImage attachment

Onze vertegenwoordiger Paul Maas van Tuin & Park heeft vorige week weer een aantal mooie Tuin & Park machines af mogen leveren. Wij wensen de gebruikers heel veel werkplezier met onderstaande machines!💪

🟩Nibbi Kam 13S
🟩Toro Z-Master 152cm met Turbo-Force maaidek
🟩Stihl grasmaaier RM655V
🟩Nimos Mug-ll 52-1010 borstelmachine
🟩Dibo ECN-M 400/16 SS 400 bar hogedrukreiniger
🟩Toro grasmaaier

Benieuwd naar ons aanbod Tuin & Park machines? Neem contact met ons op via www.nieuwstad.nl/tuin-en-park/ 😃

#tpafgeleverd #tuinenpark
... Bekijk meerBekijk minder

Onlangs afgeleverd bij akkerbouwer/pluimveehouder in oostelijk Flevoland een Dibo IBH-M 220/22 een enorm krachtige heetwater hogedrukreiniger die veelzijdig inzetbaar is voor dagelijkse intensieve reinigingsklussen. De kern van deze machine bestaat uit de door DiBO ontwikkelde 70 kW GreenBoiler. Een technologisch hoogstandje dat past bij deze alleskunner en dat zorgt voor een lage uitstoot van schadelijke uitlaatgassen en economisch brandstofverbruik (18% lager dan bij een conventionele branderketel). Werkdruk instelbaar van 30-220bar met een wateropbrengst van 240-1320 liter per uur.

Tevens hebben wij bij een pluimveehouder in de omgeving van Dronten een Dibo IBH-L 220/30 afgeleverd. Dit is de grote broer van de IBH-M serie. Deze machine heeft een 110kW Greenboiler voor een groot rendement (92%). Beide machines hebben een instelbare temperatuurwaard van 30 tot 150 graden.

Wilt u meer weten over deze alleskunner, neem dan contact op met Paul 06-53400894

#tpafgeleverd #mafgeleverd #dibo #reinigingsmachines
... Bekijk meerBekijk minder

Onlangs afgeleverd bij akkerbouwer/pluimveehouder in oostelijk Flevoland een Dibo IBH-M 220/22 een enorm krachtige heetwater hogedrukreiniger die veelzijdig inzetbaar is voor dagelijkse intensieve reinigingsklussen. De kern van deze machine bestaat uit de door DiBO ontwikkelde 70 kW GreenBoiler. Een technologisch hoogstandje dat past bij deze alleskunner en dat zorgt voor een lage uitstoot van schadelijke uitlaatgassen en economisch brandstofverbruik (18% lager dan bij een conventionele branderketel). Werkdruk instelbaar van 30-220bar met een wateropbrengst van 240-1320 liter per uur.Tevens hebben wij bij een pluimveehouder in de omgeving van Dronten een Dibo IBH-L 220/30 afgeleverd. Dit is de grote broer van de IBH-M serie. Deze machine heeft een 110kW Greenboiler voor een groot rendement (92%). Beide machines hebben een instelbare temperatuurwaard van 30 tot 150 graden.Wilt u meer weten over deze alleskunner, neem dan contact op met Paul 06-53400894#tpafgeleverd #mafgeleverd #dibo #reinigingsmachinesImage attachment
Laad meer